joi, 1 aprilie 2010

Liga 4 Dambovita

Liga 4 Dambovita

Echipe participante:
 Voinţa Potlogi
Gloria Corneşti
Petrolul Târgovişte
FCM III Târgovişte
Gaz Metan Finta
FC Potlogi
Flacăra Moreni
Voinţa Perşinari
Luc. Dărmăneşti
Tis. Colibaşi
Comerţul Viişoara
GSA Nucet
AS Doiceşti
Recolta Crovu
Unirea Cobia
Atletic Fieni Rapid Gemenea
CS Răcar
 
Site-uri utile:
http://www.infotgv.ro/
http://www.ziardambovita.ro/
www.targovistepenet.blogspot.com
www.jurnaldedambovita.artpress.ro


Etapa 25

Mai pierde Corneştiul poziţia de lider?

Tisenmetal Colibaşi devine a treia echipă care nu a făcut deplasarea în acest sezon la Corneşti, după Gaz Metan Finţa şi Flacăra Moreni. Astfel, Gloria câştigă alte trei puncte, care o ajută să-şi consolideze poziţia de lider. Formaţia lui Nelu Radu are opt puncte avans faţă de Petrolul Târgovişte cu nouă etape înainte de final.
Atletic Fieni se depărtează de zona fierbinte a clasamentului, însă nu este lipsită de frisoanele retrogradării. AS Doiceşti, rămâne o echipă imprevizibilă şi după ce dă "rateuri" pe propriul teren, reuşeşte să câştige la Şotânga cu "satelitul" FCM-ului. Iată mai jos clasamentul după 25 de etape, cu menţiunea că azi, de la ora 17.30 se dispută etapa a 26-a a Ligii a IV-a.






Etapa 24

Victorii importante pentru echipele de la retrogradare

Gloria Corneşti continuă parcursul spre promovare, după ce a obţinut o nouă victorie în meciul cu Gaz Metan Finta. Tot o victorie a obţinut şi ocupanta locului 2, Petrolul Târgovişte, care se menţine în coasta liderului la o distanţa de opt puncte. În schimb, ocupanta locului trei, Voinţa Potlogi, a suferit o înfrângere în ultima etapă şi pierde teren în lupta pentru promovare.
În zona de la retrogradare, CS Răcari, Rapid Gemenea şi Unirea Cobia au reuşit victorii importante în economia campionatului şi speră în continuare la salvare.

Rezultate
Voinţa Persinari - FC Potlogi 1-0
Rapid Gemenea - Luceafărul Dărmăneşti 1-0
AS Doiceşti - Petrolul Târgovişte 0-2
Tisenmetal Colibaşi - Flacăra Moreni 0-1
Gaz Metan Finta - Gloria Corneşti 0-3
Comerţul Viişoara - Recolta Crovu 4-0
Unirea Cobia - Voinţa Potlogi 3-0
GSA Nucet - FCM III Târgovişte 0-2
CS Răcari - Atletic Fieni 2-1

























Etapa 22

Vointa Perşinari - Gloria Corneşti 0-1
AS Racari - Voinţa Potlogi 0-2
Rapid Gemenea - Recolta Crovu 2-2
AS Doiceşti - FC Potlogi 1-1
Gaz Metan Finta - Tisenmetal Colibaşi 1-0
GSA Nucet - Vointa Dărmăneşti 0-1
Comerţul Viişoara - Flacăra Moreni 0-0
Unirea Cobia - Petrolul Târgovişte 1-3

Atletic Fieni - FCM III Târgovişte 1-1
Stadionul Cimentul, suprafata de joc bună, vremea senină,
spectatori aprox. 150.
Au marcat Leontescu (71) / Săndulescu (68). Suturi spre poartă 4-9 (pe spatiul portii 1-3), cornere 3-10. Au arbitrat bine Marius Chitu, asistenti Gabriel Catană, Mariana Tudor. Obs. AJF Gheorghe Ionescu.

Fieni: Chivereanu - Voica, M. Cernea, Dumitrescu (83- Gh. Badea), Chiva - R. Badea (78-Zarioiu), Pascale, Stăncescu (cpt.) (83-Miu), Fl. Cernea –Leontescu (80-Voinescu), Banu. Antr. Florin Tudose.
Târgoviste: Zegheru – Zidăroiu (cpt.), Bârsănel, Reginaldo (78-M. Petre), Voicu (70-Penescu) - Săndulescu, B. Popescu, Gâldău (67- Zamfir), Cherchez (67-Matei) - Petculescu, Negoescu. Antr. Ion Constantin.
După o primă repriză, chiar dacă Pascale a respins o minge de la un metru de linia portii (30) si apoi utul în laterală al lui Banu (34), în repriza secundă s-a jucat ceva mai mult fotbal. Oaspetii au obtinut lovitura liberă directă (48) la 25 de metri de poartă, Popescu a sutat puternic, Chivereanu a scos balonul de sub transversală pe directia lui Negoescu si din nou a parat la sutul acestuia, faza încheindu- se cu fault în atac. Tot din faza fixă, R. Badea a trimis mingea foarte aproape de laterală dreapta (54). După câteva minute, Voicu a înălțat mingea din corner, bâlbâială în fata portii, însă Bârsănel loveste gresit balonul care se înalță peste transversală (61). Oaspetii au mentinut posesia, B. Popescu l-a angajat frontal pe Săndulescu, acesta a pătruns pe un culoar liber si a plasat mingea la coltul lung, desi Chivereanu închisese unghiul. Avantajul oaspetilor a durat doar trei minute, întrucât Stăncescu a pasat între fundașii centrali, Leontescu a scăpat de marcaj, apoi a sutat puternic sub transversală. Scorul a multumit ambele echipe, astfel încât până la final s-a jucat departe de ambele porti. Meciul a reliefat diferenta dintre Liga a III a și Liga a IV a. Oaspetii au făcut un bun antrenament înaintea meciului de vineri cu Oltchim Rm. Vâlcea, iar echipa locală, în componența căreia sunt câtiva fotbalisti experimenta si precum Chivereanu, Stăncescu, M. Cernea, Fl. Cernea, R. Badea, si-a verificat potenta fizicotehnică, demonstrând că este foarte bună pentru divizia județeană.


Clasament

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu