marți, 30 martie 2010

Liga 4 Botosani

Liga 4 Botosani

Echipele participante

     
     A.S. 2000 Bucecea - www.as2000bucecea.blogspot.com
         
     AS Roma - www.asroma.ro
 

Bucovina Rogojesti
 

Luceafarul M.Eminescu


Avantul Albesti

C.S. Darabani


Rapid Ungureni


FC Vorona - www.fcvorona.com


Nord Star Pomarla


Unirea Saveni


Prosport Vf. Campului http://www.asprosport.blogspot.com/











Vointa Sendriceni www.fotbalclubvointasendriceni.blogspot.com






Etapa

Luceafărul Mihai Eminescu se menţine lider în Botoşani

Romanii de Botoşani par să nu se regăsească, după înfrângerea de săptămâna trecută din derby-ul cu FC Vorona (0-2), pierzând astăzi, în mod surprinzător cu 1-0 la Rogojeşti în faţa "găştii nebune" de la Bucovina, conduse de atacantul Andrei Fecioru.
Deşi a lovit de două ori barele porţii Rogojeştiului şi a ratat cinci ocazii extrem de mari, trupa lui Nelu Asaftei n-a reuşit nici în ruptul capului să găsească drumul spre gol, lucru reuşit de gazde încă din debutul întâlnirii când Tcaciuc a perforat poarta lui Listaru (min 10).


Rezultate

Bucovina Rogojeşti - AS Roma 1-0
Unirea Săveni - Rapid Ungureni 1-1
Voinţa Sendriceni - AS Bucecea 0-1
FC Vorona - Prosport Vf. Câmpului 7-3
Luceafărul Mihai Eminescu - FC Păltiniş 3-0
CS Darabani - FCM Dorohoi 1-1
Avântul Albeşti - Nord Star Pomarla 3-1


Clasament

1 Luceafărul M.Eminescu   45
2 Fotbal Club Vorona      42
3 Club Sportiv AS Roma    37
4 F.C. Păltiniş           36
5 F.C.M. Dorohoi          36
6 C.S. Darabani           30
7 A.S. 2000 Bucecea       22
8 Bucovina Rogojeşti      19
9 Avântul Albeşti         18
10 Nord Star Pomarla      17
11 Prosport Vf. Câmpului  17
12 Voinţa Sendriceni      14
13 C.S. Unirea Săveni     14
14 Rapid Ungureni         12



Etapa 14

Campionatul Judetean a inceput sambata 27 martie cu doua mari surprize. Campioana AS Roma a pierdut primul joc oficial din 2010 cu 2-1 pe terenul echipei AS Bucecea, iar liderul la zi, Luceafarul Mihai Eminescu a facut doar egal, 2-2 cu Bucovina Rogojesti.

AS Bucecea - AS Roma 2-1 (Vezi galerie foto atasata)
Echipa patronata de Gica Tabultoc a pierdut astazi surprinzator la Bucecea cu scorul de 2-1 si a ratat astfel sansa de a se apropia de liderul campionatului. AS Bucecea a deschis scorul in minutul 44 printr-un euro-gol, marcat de Olariu in vinclul portii aparate de Listaru. Romanii au egalat in minutul 60 prin Basarab, insa au fost invinsi in minutu 87 prin golul reusit de Netbai. Click aici si citeste mai multe amanunte! Gica Tabultoc: "4-1 era scorul corect"



La finalul partidei de la Bucecea, presedintele echipei din Roma a fost fair-play si a recunoscut ca astazi AS Roma nu merita victoria. "Asta este fotbalul. Nu sunt suparat pentru ca nu am putut mai mult. Lipsa antrenamentelor s-a vazut astazi. Cei de la Bucecea au jucat mai cu ambitie si au ratat mult mai mult. Cred ca 2-1 este un rezultat mincinos, 4-1 trebuia sa fie scorul final. Unii din jucatorii mei au fost la pamant. Inafara de Burduja care a facut un joc foarte bun si de Boscu sau Turcanu care s-au zbatut cat de cat, in rest nimic, foarte slab" a declarat presedintele Gica Tabultoc pentru ASRoma.ro . Apasa aici si citeste toata declaratia!









Bucovina Rogojesti - Luceafarul Mihai Eminescu 2-2
Liderul ligii a IV-a, Luceafarul Mihai Eminescu, a ratat sansa de a se distanta la 7 puncte de AS Roma. Baietii lui Catalin Chirila au facut 2-2 la Rogojesti, dupa ce au condus de doua ori. Scorul a fost deschis de Cosmin Matei, iar dupa putin timp Andrei Fecioru de la Bucovina a egalat la unu. Pana la pauza insa juniorul Constantin a reusit sa duca liderul din nou in avataj. Dupa pauza gazdele au fortat si au reusit egalarea prin Iulian Ionesesi, care a adus un punct echipei din Rogojesti.
Fecioru: "Un rezultat echilibrat, insa arbitrajul a fost pro Luceafarul"
Marcatorul primului gol de la Bucovina Rogojesti, Andrei Fecioru, a declarat pentru SuporterFC.com ca partida a fost una echilibrat si echipa sa a meritat punctul castigat, insa spune ca arbitrajul a fost putin in favoarea oaspetilor. "S-a muncit mult pentru acest punct si este unul meritat. Chiar daca Branza este rezerva la Liga a II-a, astazi ori a fost depasit de situatie, ori a venit sa-i avantajeze pe Eco, pentru ca in prima repriza i-a ajutat putin.In partea secunda parca a mai echilibrat situatia pentru ca oamenii de pe margine au facut scandal" a declarat Andrei Fecioru.
Cirlan: "Arbitraj in favoarea noastra?"
Fundasul Luceafarului, Andrei Cirlan, spune ca arbitrajul nu a fost pro Luceafarul si sustine ca in minutul 90, oaspetii au avut un 11 m clar, insa centralul a pus lovitura la 16 m. "Terenul a fost greu, iar baietii nu prea sunt pregatiti. Toti acuzam arbitrajul. Si noi am avut un 11m clar in minutul 90, dar i-a fost frica lui Branza sa dea penalty pentru ca il mancau aia. Bucovina e o echipa muncitoare acre stie sa joace mingea" a declarat Andrei Cirlan.

FCM Dorohoi - Avantul Albesti 2-1
Jocul rezultatelor i-a avantajat pe FCM Dorohoi, care a debutat cu dreptul în retur după ce a învins pe teren propriu Avântul Albeşti, cu scorul de 2-1 (0-1). Cele două echipe şi-au împărţit în mod egal perioadele de dominare, într-un joc care a fost deschis oricărui rezultat. Lipsa jocurilor în picioare s-a simţit din plin la elevii lui Mircea State, care au intrat greu în meci. Aceştia au primit gol în minutul 8, după ce Gurici a pătruns pe partea stângă şi a şutat din unghi la colţul scurt, mingea lovind transversala înainte de a intra în poartă. În prima repriză, Albeştiul a continuat să domine, poarta lui Diaconu fiind ameninţată în mai multe rânduri.
l doilea mitan a adus o echipă dorohoiană mai motivată, cu o atitudine radical schimbată. Adus în această iarnă de la Luceafărul, Grosu a reuşit "dubla" în minutele 55 şi 90, aducând astfel victoria pentru dorohoieni, la primul său meci alături de noii săi colegi. "Nu pot să nu fiu mulţumit de rezultat, însă ar fi multe de spus despre jocul nostru. Au fost două reprize diametral opuse, dar s-a terminat bine până la urmă", a declarat Mircea State, antrenorul dorohoienilor.

Rapid Ungureni - FC Vorona 1-5
Aşteptat cu mare interes din cauza antecedentelor violente din ediţiile trecute de campionate, meciul dintre Rapid Ungureni şi FC Vorona n-a fost decât un foc de paie. Voronenii au venit bine pregătiţi, mai ales că-l aveau în echipă şi pe Vespazian Colban, proaspăt reîntors în fotbalul botoşănene după câteva tentative nereuşite pe la alte cluburi. Şi a venit cu succes. Fostul lui coleg de la FC, Alin Bejan, a deschis repede scorul încă din prima repriză printr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Gazdele au egalat după pauză, însă, voronenii nu s-au lăsat mai prejos şi au preluat conducerea prin Colban după o lovitură liberă executată de Liuţă şi respinsă la întâlnire cu atacantul voronean. De aici încolo a fost un galop de sănătate pentru fotbaliştii de la Vorona. Colban a marcat din nou din centrarea lui Atănăsoia. A mai dat un gol Iordache cu un şut de la mijlocul terenului şi din nou Bejan, într-un meci în care arbitrul Valentin Luca ar fi putut fi foarte bine spectator, dacă nu recidivistul Pălălaie ar fi făcut meciul insuportabil de vizionat.
Toate rezultatele inregistrate in Liga a IV-a botosaneana:

A.S. 2000 Bucecea - AS Roma 2-1
Bucovina Rogojesti - Luceafarul M.Eminescu 2-2
F.C.M. Dorohoi - Avantul Albesti 2-1
C.S. Darabani - F.C. Paltinis 0-0
Rapid Ungureni - FC Vorona 1-5
Nord Star Pomarla - Unirea Saveni 8-1
Prosport Vf. Campului - Vointa Sendriceni 2-2



Link-uri utile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu